112Nyheder

Var du ved anlægget i Struer om aftenen?

Politiet efterlyser vidner til, hvad de betegner som en mulig frihedsberøvelse i anlægget i Struer sidste tirsdag.

Der er stadig ikke nogen, der er blevet meldt savnet, men Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker alligevel sagen som værende et mistænkeligt forhold. En person i anlægget anmeldte mellem kl. 21 og 21.30, den 28. september, at tre mænd havde tvunget en ukendt kvinde ind i en sort personbil, og at kvinden havde råbt om hjælp.

”Vi vil meget gerne tale med personer, der var i området den tirsdag aften omkring gerningstidspunktet. Det kan godt være, at noget, som man tror, er uvæsentligt, faktisk er en lille, vigtig brik, der bidrager til det samlede billede, og vi vil rigtig gerne til bunds i det her”, forklarer politikommissær Torben Ladefoged.

Politiet er interesseret i at få lukket sagen, så selvom der er tale om en harmløs hændelse, der blot er blevet misforstået, opfordres alle, der har viden om sagen til at træde frem.

Politiet vil som sagt gerne i kontakt med alle, der befandt sig i området omkring gerningstidspunktet, men vil naturligvis også gerne tale med personer, der har konkret viden om selve episoden.

”Måske var man selv en del af det, eller man kender måske nogle af de personer, som deltog i det, og så vil vi altså gerne høre fra dem hurtigst muligt, så vi kan få lukket sagen”, lyder det fra politikommissær Torben Ladefoged.

Læs politiets udmelding her.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE