NyhederVejr

Varmen fortsætter frem til weekenden

Der er stadig solrige og lune dage at hente i resten af september måned. For helt frem til fredag ser det ud til, at temperaturerne holder sig i den varme ende af skalaen. Også selvom der er mulighed for skyer og regnbyger rundt omkring i landet.

Ifølge DMI starter mandagen med mulighed for regn, men det klarer op og holder tørt frem til i aften, hvor der igen kan komme lidt byger. Temperaturerne kan nå helt op til 20 grader enkelte steder.

Tirsdag og onsdag byder på lidt koldere dage, med temperaturer mellem 15 og 18 grader, og særligt Vestjylland har risiko for regn tirsdag.

Der vil fortsat være byger rundt omkring i løbet af onsdagen, og torsdag aften vil det meste af landet opleve regn. Den fortsætter i løbet af fredagen og hen over weekenden, men varmen slipper ikke.

Denne uge byder på mere nedbør end normalt for årstiden, men de kommende uger ligner meget, det vi kender. To front-scenarier gør det svært for DMI at give et kvalificeret bud på, om efterårsferien bliver en indendørs affære, da der stadig er mulighed for en tør og solrig uge 42.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close