112NyhederTopnyheder

Venstrepolitiker i trafikuheld på motorvej

Carsten Kissmeyer, folketingspolitiker og tidligere borgmester i Ikast-Brande, måtte til kontrol på hospitalet efter færdselsuheld på Herningmotorvejen

67-årige Carsten Kissmeyer, der er folketingsmedlem for Venstre og tidligere borgmester i Ikast-Brande, var lidt før kl. 8 onsdag morgen involveret i et færdselsuheld på Herningmotorvejen mellem Bording og Pårup, da han var på vej mod Folketinget i København.

Han fortæller til Herning Folkeblad, at han havde lagt sig i læ bag en lastbil med omkring 80 km/t, fordi der var glat og han ville tage det roligt, da han i bakspejlet ser en varebil komme nærmere med alt for høj fart.

Hverken Kissmeyer eller den anden bilist kom alvorligt til skade ved uheldet, men folketingspolitikeren måtte en tum med ambulancen til tjek på hospitalet.

“Alt er vel. Jeg er lige sluppet ud af hospitalet. Jeg har fået et lille skub i nakken, men der er ikke noget, som er brækket. Så jeg har det okay. Jeg er øm, men okay,” sagde Carsten Kissmeyer til avisen over middag.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close