Kultur/EventNyhederTopnyheder

Verdensmålsdag blev en succes

Galleri: Der var masser af mennesker på Store Torv, da der blev afholdt Verdensmålsdag i Holstebro

17 Verdensmål. Det er FNs håb for en bedre fremtid, og rundt omkring i verden bliver der arbejdet på at skabe opmærksomhed om emnet. Holstebro Udvikling har også taget kampen op med en række tiltag under #holstebroforfnsverdensmål, og et af arrangementer blev afholdt på Store Torv i går, torsdag.

Og det blev et hit.

”Det er gået rigtigt fint. Hvis man tager i betragtning, at det er en torsdag i Holstebro i oktober måned, så har det gået over al forventning,” fortæller Maj Britt Rosenmeyer Olsen, adm. dir. Holstebro Udvikling. ”Det var mange unge først på dagen, hvor skolerne var til stede, og det blev så et lidt ældre publikum i løbet af dagen.”

Der var et flot fremmøde, og de forskellige boder bød på rigeligt at se på og masser af god info om meningen med de 17 verdensmål. I hvert fald var de fremmødte godt tilfredse med dagen.

”Gæsterne var glade, og det var aktørerne også. Dem har vi jo arbejdet sammen med længe om det her, og når vi skal evaluere, kommer vi også til at trække på deres erfaringer.”

Om dagen bliver gentaget næste år, kan Maj Britt Rosenmeyer Olsen endnu ikke sige med sikkerhed, men der arbejdes på at blive ved med at skabe opmærksomhed om emnet.

”Om vi skal lave et lignende arrangement næste år, kan jeg ikke sige. FNs Verdensmål kører jo til 2030, og jeg tror ikke, at der kommer mindre fokus på dem, men nu må vi se.”

Det var også en mulighed for virksomhederne i Holstebro at komme ud og møde andre ligesindede.

”Vi ville gerne sætte noget fokus på FNs verdensmål, og samtidig hjælpe private og offentlig virksomheder til at skabe noget netværk, og det er gået rigtigt godt. Det er positivt, at vi kan hjælpe på den måde.”

Se billeder fra dagen ovenover.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE