HåndboldNyhederSport

‘Vi gav alt. Og det lykkedes’

64930

Der blev gravet dybt hos Søren Hansen og TTH-mandskabet, da de med en nervepirrende kamp tvang GOGs stjerner ud i en tredje DM-bronzekamp.

I mytologien snakker man ofte om Fuglen Fønix. Fabeldyret er blevet et kendt symbol på genopstandelse, udødelighed og liv efter døden.

Nogenlunde samme genopstandelse kan man sige Søren Hansen og TTH-mandskabet har haft i dette års medaljekampe. Knæoperationer, brækkede næser og forstuvede ankler har betydet, at Håndbolddanmark ikke har spået mange chancer til TTHs mandskab. Og slet ikke, da GOG mandag aften indhentede TTH med ni mål på ti minutter i årets anden DM-bronzekamp. Men som Fuglen Fønix rejste Søren Hansens mandskab sig, og kæmpede sig til sidst til en sejr over GOG på 39-38. Til stor glæde for cheftræneren:

– Drengene har en vildt fed indstilling og et godt udtryk gennem hele kampen. Vi giver aldrig op, sagde Søren Hansen efter den umiddelbare glædesrus havde lagt sig.

– Da GOG indhenter os og kommer foran 26-27 kunne drengene godt have stoppet op og mistet troen. Men i samspil med publikum graver de sig selv op og kæmper helt til det sidste. Vi gav alt. Og det lykkedes.

Turen går til Gudme…igen
Med mandagens sejr tvinger TTH Holstebro bronzeserien ud i en tredje kamp. Opgøret spilles i Gudme den 16. juni og Søren Hansen vil forsøge endnu engang at byde de gulblusede GOG’ere op til dans:

– Vi skal forsøge at udfordre GOG så langt ind i kampen som muligt. De har et stjernegodt hold, og vi ved, at vi skal kæmpe lige så hårdt som vi gjorde i dag. Men det ville være så fedt at kunne stå med bronzemedaljen til sidst. Det synes jeg virkelig drengene har fortjent, sådan som de har kæmpet i denne sæson, afsluttede Søren Hansen.

Af Nanna Gantriis – Foto: Photo Overlund

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x