FestivalFestivalnytForside FremhævetKultur/EventLine-up NyhederNyhederTil anbefaling

VIBES Festival i Viborg få Status Quo på programmet

Det legendariske rockband Status Quo gæster Tinghallen i 2022 – og tager dermed turen forbi Viborg på deres kommende Europa-tourné. Med masser af koncerter og store rockhits, er Status Quo et internationalt navn i en helt særlig liga.

Der bliver masser af rock på repertoiret, når Status Quo gæster Viborg på deres kommende Backbone- tour. Bandets sidste Europa-tour blev annonceret som den sidste – så mon ikke de denne gang taler sandt.

-Jeg glæder mig helt vildt til denne koncert. Her er virkelig tale om et band i en helt særlig liga – både på antallet af koncerter, men også antallet af store hits, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Koncerten bliver en del af en ny indendørs rock-festival, som Tinghallen kalder VIBES Festival – og der vil således også være 1-2 andre band på programmet denne aften.

 -Koncerten bliver en del af en ny indendørs rock-festival – VIBES Festival. Bandet har et imponerende bagkatalog af store rock-sange, så derfor var det oplagt at få Status Quo på programmet. Der er stor chance for at taget løfter sig i Tinghallen fredag 10. juni, fortæller Claus Donslund.

Status Quo brød igennem helt tilbage i 1967 hvor de konkurrerede med Rolling Stones om førstepladsen med deres første hit ”Pictures of matchstick Men” og fra 1973 og helt frem til i dag er hittene og eminente livekoncerter væltet ud af dem.

-Planlægningen af det kommende kulturprogram i den nye Tinghallen er i fuld gang – og koncerten med Status Quo, er naturligvis én af de koncerter vi glæder os rigtig meget til, slår Claus Donslund fast.

 

Billetsalget er startet på tinghallen.dk

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x