FodboldNyhederSport

Viborg FF fortsætter kursen mod Superligaen med sejr i årets første kamp

Det blev til en sejr i årets første kamp i 1. division for Viborg FF. En kamp på hjemmebane som holdet dominerede fra start til slut.

34790

Viborg lagde sig solidt i front i 1. division, efter en stensikker sejr hjemme på et iskoldt Energi Viborg Arena, der sluttede med et imponerende 4-0 over gæsterne fra Fredericia

Allerede i første halvleg, viste drengene fra Viborg, hvorfor de er tophold, og de så ud som et hold, der godt kan begå sig i landets bedste række.

Viborg kom på 1-0 efter 18 minutter, da Sebastian Grønning, kom øverst efter et hjørnespark og sikkert satte panden til bolden, der ramte sikkert i nettet.

De fortsatte med at sidde på kampen, og efter 36 minutter kunne Alassana Jatta score til 2-0, efter en ripost på et frispark, og den stilling holdt frem til pausen.

I anden halvleg kom gæsterne bedre ud, og fik skabt flere chancer faktisk frem til flere chancer, dog uden den store skarphed. Efter tyve minutter fik Viborg spillet sig op, og Younes Bakiz kunne med rette brokke sig over, at der tildelt et straffespark, efter han blev trukket ned i trøjen. Der glippede ellers en stor frichance, men dommerens fløjte forblev tavs.

Efter 85 minutter øgede Tobias Bech føringen med et tørt drømmehug og stødte bolden i nettet til 3-0.

Herfra var det Viborg, her der og alle vegne, og i overtiden kunne Jeff Mensah cementere sejren med en 4-0 scoring.

Med dagens sejr kan Lars Friis sætte point på kontoen som nye cheftræner og han og Viborg rykker et skridt tættere på Superligaen.

Efter kampen var det da også en glad og tilfreds træner, der kunne rose sine spillere for den tilgang og det mindset, som holdet var gået ind til kampen med.

Hvis de kan fortsætte med den spillestil og intensitet, er der ingen grund til ikke at bestille champagne til sæsonafslutningen. For så bliver det til oprykning i næste sæson.

Næste kamp for Viborg er søndag den 21/2, hvor turen går til Hjørring, og et opgør med det andet VFF, når Vendsyssel FF tager imod på Nord Energi Arena. Kampstart er kl. 15.00.

Viborg FF 4 – 0 FC Fredericia

 

Kampfakta:

1-0 Sebastian Grønning (17.)

2-0 Alassana Jatta (35.)

3-0 Tobias Bech (81.)

4-0 Jeff Mensah (91.)

Startopstilling

Lucas Lund-Frederik Brandhof, Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen-Jakob Bonde, Jeppe Grønning, Justian Lonwijk-Alassana Jatta, Sebastian Grønning, Younes Bakiz

Indskiftninger

Tobias Bech for Alassana Jatta (55.)

Mads Aaquist for Justin Lonwijk (65.)

Jeff Mensah for Younes Bakiz (81.)

Kort

Gult: Tobias Bech, Jeppe Grønning

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x