Forside SekundærHåndboldNyhederSport

Viborg HK lammetæver Aarhus United med tolv mål

Viborg HK har maximum point efter de fire første kampe i Bambusa Kvindeligaen, efter dagens storsejr over Aarhus United.

Lørdag eftermiddag bød på håndbold i Vibocold Arena, hvor Aarhus United forgæves forsøgte at spille op til et veloplagt, ubesejret Viborg HK mandskab.

Efter en 1. halvleg, hvor VHK klart dominerede kampen men dog ikke trak virkelig langt fra Aarhus United, fik tonen en helt anden lyd i 2. halvleg. Her blev styrkeforholdet udstillet og allerede få minutter inde i 2. halvleg, blev Aarhus United nærmest kørt over af en samlet velspillet grøn trup.

Efter kampen er det en meget tilfreds cheftræner, der udtaler sig om kampen:

´Med en sejr på 12 mål over et flot kæmpende Aarhus United, kan jeg kun være yderst tilfreds. Vi får godt gang i vores højre side og scorer mange mål derfra. Det er noget af det, vi har haft fokus på til træning, så det er dejligt at se, at det lykkes. Vi står godt defensivt langt hen ad vejen.

Skal jeg komme med et ´men´, er det, at vi til tider har lidt for mange tekniske fejl og lader de andre score for mange mål på kontra, men ellers er det altså svært at være utilfreds i dag. Vi spiller godt, og måden vi får afviklet kampen på, er rigtig god. Der er mange, der bejler til titlen som Kampens Profil i dag. Det var fuldt fortjent, at Moa Högdahl fik den,- jeg vil blot bemærke, at der i dag var mange, der skilte sig positivt ud og leverer på højeste niveau´.

Holdets stjerne på stegen, Ida-Marie-Dahl, var desværre ikke med i dagens kamp grundet et knæ, der driller hende, men også den situation løser holdet perfekt:

´Fangel og Hald løste den pludselig opstået situation til UG. Fangel gik virkelig til den i dag og skal have stor ros for godt arbejde i begge ender´.

Viborg truppen ser nu frem til næste kamp, som er en TV-kamp på udebane mod Horsens på onsdag.

Skrevet af VHK.dk

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE