Forside SekundærHåndboldNyhederSport

Viborg HK vinder sikkert over Horsens

Viborg HK vinder med ni mål i Horsens og har maksimumpoint i Bambusa Kvindeligaen.

Der har været sagt meget om dagens kamp i Bambusa Kvindeligaen, hvor Viborg HK skulle på besøg hos Horsens Håndbold Elite.

Et Horsens hold der langtfra har fået den start på sæsonen som man havde håbet på, efter man har været ude og hente flere stor liga profiler, her er de tre Viborg spiller fra sidste sæson Damgaard, Grøn og Toft-Hansen, der havde sat næsen op efter at drille de grønne fra Domkirkebyen.

Men sådan gik det ikke, for Viborg fik hurtigt kontrol over kampen og kunne gå til pause foran med stillingen 13-21.

I anden halvleg var det fortsat gæsterne fra Viborg HK som blev ved med at styre kampen, selv om Horsens fik pyntet lidt på resultatet, var der aldrig tvivl om hvem der ville vinde dagen kamp.

Viborg Træner Jakob Vestergaard fik igen alle sine spillere i kamp, det giver også pause til flere af de bærende profiler i løbet af kampen.

Med dagens sejr har Viborg maksimumpoint i Bambusa Kvindeligaen. Viborg har 10 point for fem kampe. Det samme har Odense og Herning-Ikast Håndbold.

Næste opgave for Viborg er på onsdag, hvor Odense Håndbold tager imod Viborg i kvartfinalen i Santander Cup.

Næste opgave for Horsens er på lørdag den 2 oktober, hvor turen også går til Odense, denne gang er der tale om 6 runde i Bambusa Kvindeligaen.

Samme dag spiller Viborg HK hjemme mod Herning-Ikast.

Horsens Håndbold Elite 25 – 34 Viborg HK

 

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE