Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSportSport GalleriTopnyheder

Vild afsked med Jysk Arena: BSH udligner finalen mod Aalborg

Se billederne fra dramaet og hyldesten: Jesper Nøddesbo, Sebastian Skube og flere andre tog afsked med Jysk Arena i en vild finalefest.

Bjerringbro-Silkeborg skal spille en tredje og afgørende DM-finale mod Aalborg Håndbold.

Midtjyderne vandt 30-29 i det, der blev blandt andre Jesper Nøddesbo, Sebastian Skube og Peter Bredsdorff-Larsens sidste hjemmekamp for Bjerringbro-Silkeborg men ikke den sidste.

Næste onsdag venter nemlig den sidste dans i BSH-trøjen på udebane mod Aalborg i den tredje finale, hvor der skal findes en guldvinder.

– Jeg synes, at vi bliver ved med at knokle, og så kommer Johan (Sjöstrand red.) ind og får nogle redninger. Jeg synes, det var fuldstændig sindssygt, sagde Jesper Nøddesbo efter finalen, hvor BSH var bagud med 27-24 men alligevel hev sejren i land.

Nøddesbo skålede efter finalen med venner og familie, der altid har bakket ham op og kunne gøre det for sidste gang. I Aalborg må kun hjemmeholdets tilskuere komme ind til den afgørende finale.

Forinden var Nøddesbo blevet hyldet på banen sammen med de øvrige BSH’ere, der spillede deres sidste hjemmekamp. Klaus Thomsen, Sebastian Skube, August Pedersen, Mads Øris Nielsen og selvfølgelig træner Peter Bredsdorff-Larsen fik blomster.

– Jeg har givet alt i alle kampe i de seneste syv år. Jeg vidste ikke, at jeg har betydet så meget for BSH og for fansene. Det har jeg aldrig prøvet før. Det var virkelig flot af dem. Jeg kan kun sige tak, lød det fra Sebastian Skube om afskeden med sin hjemmebane siden 2014.

 

Se alle billederne fra den dramatiske semifinale mellem BSH og Aalborg og den efterfølgende afsked med flere BSH-profiler:

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE