ForsideTopnyhederVild med dyr

VILDT: Se video med stor flok kronhjorte i fuld fart over vej

Jæger fik ikke noget vildt med hjem fra jagt ... udover en vild video med hundrede kronhjorte!

At en enkelt kronhjort eller to render ud foran bilen, er ikke usædvanligt at opleve her i landet. Men en kæmpeflok med tæt på hundrede dyr i fuldt firspring hen over vejen er ikke hverdagskost, heller ikke for en erfaren jæger som Morten Balle fra Viborg, der var så heldig at fange det på video søndag … ironisk nok på vej hjem fra en jagttur uden udbytte.

“Jeg var på vej hjem fra jagt, som egentlig havde været ganske stille. Mellem Vinkel og Bruunshåb ser jeg langt fremme en røgsky … troede jeg. Men det var støv fra flokken som var på vej i min retning. Jeg holder ind og hiver telefonen frem, lige netop som de passerer vejen. Derfor den let rystede start,” siger Morten Balle.

På den 15 sekunder lange video kan man se hvordan kronhjortene spurter hen over vejen, og de bliver bare bliver ved … og ved … og ved.

Det er svært at tælle så mange dyr i fuld fart, men Morten Balle anslår der var mellem 80 og 100.

“Det er helt skørt. Og stakkels landmand, som har sin rapsmark pløjet op nu,” siger Morten Balle, der ikke er ærgerlig over at han ellers vendte tomhændet hjem fra jagt.

“Nej bestemt ikke. At skyde er kun en del af det at være jæger, for mig i al fald. Jeg havde en skøn morgen og formiddag, og at slutte af med dette var bare fedt! I øvrigt ville jeg ikke ha’ kunnet vælge hvilken af dem, jeg skulle have nuppet, hvis det var.”

Og i øvrigt må man vel sige, at han var heldig at få det video … hvem ville ellers have troet på så vild en oplevelse?

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close