ErhvervNyheder

Virksomhederne skal tegne fremtidens Herning

Er du erhvervsdrivende i Herning Kommune? Så hjælp os med at bidrage til vores nye erhvervsstrategi.

Hvordan kan vi i Herning Kommune skabe endnu bedre rammer for erhvervslivet?

Det skal vi finde ud af sammen, og derfor inviteres erhvervslivet hermed til at deltage i udarbejdelsen af Herning Kommunes nye erhvervsstrategi.

Som kick-off på strategiarbejdet afholder Herning Kommune den 27. oktober en erhvervskonference.

– Visionen er, at vi sammen med kommunens virksomheder og erhvervsdrivende skaber en strategi, som både giver værdi og flytter på noget for vores erhvervsvirksomheder, siger Henrik Kjeldsen, der er erhvervs- og borgerservicechef i Herning Kommune.

I de næste seks måneder vil Herning Kommune involvere kommunens erhvervsdrivende i strategiarbejdet på forskellig vis. Erhvervschefen håber, at så mange som muligt vil være med til at tegne konturerne for Herning Kommunes fremtidige erhvervsstrategi.

– Det er altafgørende med en masse input fra dem, som det handler om. I Herning Kommune har vi i forvejen et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, og det er vigtigt for os at fastholde den tradition og udbygge samarbejdet endnu mere, siger Henrik Kjeldsen.

Herning Kommune har for nyligt nedsat et Erhvervs Advisory Board, som løbende giver input til kommunens arbejde med erhvervsvilkårene. Arbejdet med den nye strategi skal sikre inddragelse af endnu flere erhvervsaktører fra hele kommunen.

Kom til erhvervskonferencen – og giv dit input

På erhvervskonferencen samler Herning Kommune lokale iværksættere, virksomhedsledere, innovatører og erhvervsaktører til en fælles drøftelse af, hvordan vi skaber de bedste rammer for og med erhvervslivet.

Konferencen om fremtidens Herning finder sted den 27. oktober fra klokken 16.30-18.30 på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

Alle erhvervsdrivende i kommunen er velkomne.

Tilmelding skal ske inden den 25. oktober – følg linket her.

Program:

  • Velkomst ved borgmester Dorte West
  • Kommunaldirektør Erik Hattens og erhvervschef Henrik Kjeldsen: Vi skal tegne rammerne for fremtidens erhvervsliv sammen
  • Workshop for lokale virksomheder, erhvervsaktører, innovatører og politikere. Her drøftes rammerne for fremtidens erhvervsliv i Herning Kommune.
  • Afrunding ved borgmester Dorte West.
  • Der vil være mulighed for at netværke med det øvrige lokale erhvervsliv, politikerne i Økonomi- og Erhvervsudvalget samt relevante embedsfolk fra erhvervsområdet i Herning Kommune.

Designguide for Herning Kommune

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE